Hae tästä blogista

maanantai 2. toukokuuta 2011

Kylmäsavulohi-mozzarellasalaatti


Tekaisin salaatin muutomassa minuuttissa, pidempään en olisikaan jaksanut nälkäisenä häärätä :) Erittäin hyvä ja raikas kokonaisuun.



OHJE

Pari siivua kylmäsavulohta
Rasia mozzarellapalloja
Kaksi pientä tomaattia
Oliiveja
Tankoparsaa
Balsamico punaviinietikkaa
Oliiviöljyä
Suolaa
Sitruunapippuria
Basilikaa

Jos käytät tuoretta tankoparsaa, kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolavedessä. Huuhtele lopuksi kylmän veden alla. Pyri säilyttämään parsan rakenne, liikakeittämisellä parsasta tulee usein mössöä. Leikkaa tomaatit paloiksi lautaselle ja lisää mozzarellapallot ja oliivit päälle. Mausta sitruunapippurilla, suolalla ja basilikalla (tuore basilka sopii parhaiten). Kaada päälle loraus punaviinietikkaa ja oliiviöljyä. Taittele lopuksi lohisiivuista ruusukkeet salaatin päälle ja aseta parsat viereen.

Tarjoile salaatti tuoreen patonkin tai focaccion kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti